Author Archives: MOS

Visualization Centre, Vienna

With headquarters based in Vienna, our client was an international, integrated oil and gas company. Through the need to continually develop their upstream oil and gas exploration, the necessity for new software, equipment and a visualization environment became apparent.

We worked alongside the project manager to deliver a high quality facility, which has effectively integrated all the advanced technological equipment required for the corporation’s continuous oil and gas exploration.

Thames Central, West London

We were appointed to create a design for Thames Central, a large office building located in West London. Our brief included adapting the reception, common areas and large atrium into modern, striking spaces.

Great Portland Street

We were approached to develop a concept scheme for the common areas of a prominent building on Great Portland Street. The scheme incorporates a fresh, sleek design, aimed to modernise the building, which has seen a number of minor amendments over a number of years.

Imperial War Museum

The Imperial War Museum exists to document and educate new generations about the origins and experience of both world wars in the last century.

This important national institution is located in Lambeth Road, just south of the river. The building was originally a hospital but converted to a museum just after the First World War.

National Skills Academy for Financial Services

In 2009 the National Skills Academy for Financial Services opened it’s doors in East India Dock Road.

The previously disused building had originally had been a school in Victorian times and fallen into a state of disrepair. The facade and Tudor style hall were listed as “building of historical interest and character”.

Offices for Lab 49

In 2011 we designed the office space for 120 people on level 2 at 30 St.Marys Axe, London, otherwise known as the “Gherkin”. The building is one
of the most iconic landmarks
on the London skyscape.

Level 16 & 26, 30 St Mary Axe

“Due to the circular floorplan our space planning options were limited. We produced visually uncluttered interior spaces that relate to strength of the building architecture and structure”